Eva Wilms
Complete Vocal Technique
Agent CVT NL  |  Authorised CVT Teacher

Workshop Zang en Performance

Zelfverzekerd op het podium!

Laurie Reijs (danseres/zangeres) en Eva Wilms (CVT docent/zangeres) hebben besloten om samen te werken aan een leerzame workshop waarin de elementen van zang en performance samenkomen.

Er is veel vraag van performers over de wijze hoe zij zich kunnen presenteren op het podium. Voor zowel zangers als dansers die zingen bieden wij handvatten vanuit onze praktijkervaring en opleiding.

Eva Wilms

“Middels Complete Vocal Technique werken we aan jouw stem. Wat zijn de mogelijkheden? Wat is jouw sound? Hoe hou ik m’n stem onder controle, ook als het spannend is? Je krijgt een presentatie Complete Vocal Technique (CVT) waarin alle mogelijke klanken worden uitgelegd. We werken in een situatie die zoveel mogelijk lijkt op een live optreden.

Techniek geeft je zelfvertrouwen zodat je je kan concentreren op je expressie.”

Laurie Reijs

“Wij gaan bewegen om met je eigen lichaam in contact te komen. Hoe sta je er bij? Hoe kijk je uit je ogen? Waar kan je je emotie in je performance vandaan halen zonder teveel of te weinig te doen? Bewegen of stilstaan? De motivatie van een beweging. We werken aan zelfvertrouwen en eigenheid. Jezelf durven te laten zien. Hoe presteer je onder hoge druk?”

Voor Wie

Zangers, dansers en acteurs.

Waar en Wanneer

Locatie n.t.b. in Amsterdam

Data en Tijden

Zaterdag 18 januari van 10-17 uur en zondag 19 januari van 11-17 uur. Op beide dagen is een pianist aanwezig.

Kosten en Inschrijven

De kosten voor het hele weekend bedragen 150 euro.

Voor meer informatie en inschrijven: info@evawilms.com of gebruik het contactformulier.

De docenten

foto-6

Laurie Reijs studeerde in 2001 af aan de Dansacademie Lucia Marthas. Zij speelde in 2012 de rol van “Annette” in de Musical “Saturday Night Fever”. Eerder speelde zij in “We Will Rock You”,”Chicago”, “Joseph”, “Evita” ,”The Wiz”, “Winx Club” en “Aida”. 
Laurie was een aantal keer solist bij de tour van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.
 Zij deed mee als kandidaat in “The Voice Of Holland” en “X-factor”. 
Op dit moment geeft zij les in zang, dans en acteren.

 

Eva Gaia Nostra

Eva Wilms is haar zangopleiding begonnen aan de AVLM in Hilversum en vervolgde haar studie aan het conservatorium voor klassieke zang. Ze zong vier jaar in de band Gaia Nostra waar zij een album mee opnam en optrad in de Nederlandse theaters.

Aan het Complete Vocal Institute (CVI) in Kopenhagen volgde zij de 4 month Academy en de 3-jarige opleiding tot geautoriseerd CVT docent. Zij werd ook de agent voor het CVI en organiseert tot op heden de CVT opleidingen en cursussen van CVI in Nederland. Binnen haar eigen praktijk begeleidt zij (semi-) professionele vocalisten en beroepssprekers en zij geeft les aan het conservatorium van Enschede.