Eva Wilms
Complete Vocal Technique
Agent CVT NL  |  Authorised CVT Teacher

Eva Wilms

Ik ben mijn zangopleiding begonnen aan de Akademie voor Lichte Muziek in Hilversum en vervolgde mijn studie aan het conservatorium voor klassieke zang. Tijdens mijn conservatoriumopleiding nam ik deel aan allerlei muzikale projecten, variërend van klassiek en wereldmuziek tot pop, folk en country. Dit leidde tot het concept Gaia Nostra waar ik een album mee opnam en optrad in de Nederlandse theaters.

Complete Vocal Technique

Ik ontmoette zangpedagoog Cathrine Sadolin tijdens een masterclass in Breda. Haar enthousiasme, maar vooral ook de direct werkende technieken hebben mij die dag bewogen om mijn opleiding voort te zetten in Kopenhagen. Aan het Complete Vocal Institute (CVI) volgde ik de 3-jarige opleiding tot geautoriseerd CVT docent. Ik werd ook de agent voor het CVI en organiseer tot op heden de CVT opleidingen en cursussen in Nederland. In 2015 werkte ik in Kopenhagen aan het instituut van Cathrine Sadolin, Complete Vocal Institute (CVI), als CVI Teacher.

Trainingen

Binnen mijn eigen instituut begeleid ik gevorderde en professionele vocalisten en beroepssprekers. Tevens geef ik trainingen aan logopedisten, docenten en koren op locatie en in theater Stalles, de thuisbasis van mijn instituut. Lees meer over trainingen.

Vertrouwelijkheid

Ik hou me aan een geheimhoudingsplicht hetgeen inhoud dat ik de privacywens respecteer van de zanger(es) of spreker.

Kennismaken

Je kunt altijd vrijblijvend kennis maken met CVT middels een proefles.

Publicaties

Publicaties over mijn bedrijf en Complete Vocal Technique en een uitgebreide CV kunt u hier bekijken.