Eva Wilms
Complete Vocal Technique
Agent CVT NL  |  Authorised CVT Teacher

CVT voor stemprofessionals

“Iedere vraag uit de groep wordt serieus genomen en er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen op het gebied van zang en/of zangonderwijs. Ik ervaar het als zeer prettig om op deze manier in een groep te leren van en met elkaar.” (Wessel, muziekleerkracht)

“Ik heb zelf het gevoel dat ik door de CVT cursus weer intenser ben gaan zingen en dat ik door middel van de verschillende stemfuncties mij beter kan uitdrukken. Eva geeft je een veilig gevoel in de lessen en dit zorgt ervoor dat je je vrij voelt om alles uit te proberen. Voor iedereen die naar meer verdieping zoekt is deze cursus een echte aanrader! ” (Nicole, zangdocente)

CVTbook-uk-cover
In deze 8-delige training Complete Vocal Technique maak je kennis met de methode en leer je de technieken om je eigen stem te ontwikkelen binnen een groep van stemprofessionals.

Een greep uit de onderwerpen:

De basisprincipes Ademsteun, twang en het vermijden van kaak- en lipspanningen.

De stemfuncties Neutral, Curbing, Overdrive, Edge en de transities.

Solo zingen en werken aan een vocale uitdaging in het bijzijn van de groep.

De praktijk Er worden casus besproken uit de eigen lespraktijk van de deelnemers. Tevens het uitwisselen van ervaringen binnen het zang- en stemonderwijs op het gebied van pedagogiek, didactiek en psychologie.

Speciale onderwerpen CVT voor de spreekstem en koorzang.

TRUIS4EVA (16 van 23)

Voor wie is de cursus geschikt?

Voor zangers, zangdocenten, muziekleerkrachten, logopedisten en koordirigenten. Als je jezelf wilt verbeteren op een uitdagende en praktijkgerichte manier binnen een groep van stemliefhebbers dan is deze training voor jou geschikt. Onder de deelnemers zijn mensen met verschillende muzikale achtergronden, zodat de training tevens functioneert als vaknetwerk, waarin we elkaar kunnen ondersteunen met vragen en feedback.

Als je twijfelt of je achtergrond of zangniveau aansluit bij de groep neem dan contact met me op via info@evawilms.com

Studiewijze

Deze training kenmerkt zich door een inspirerende en praktische aanpak met veel oefeningen. Voorafgaand aan de cursus vindt een schriftelijke intake plaats. Op basis hiervan stel je je persoonlijke doelstellingen vast. In elke deel wordt een onderwerp uit Complete Vocal Technique behandeld en worden middels groepsoefeningen en solo zingen de technieken toegepast. In de cursus is alle ruimte om je eigen situaties in te brengen en word je gestimuleerd om actief met het geleerde aan de slag te gaan. Je werkt continu aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Extra:  Tijdens de duur van de training werk je ook 1 individuele sessie via Skype. Tijdens deze sessie begeleidt Eva je tijdens het oefenen en hoe je de technieken efficiënt kan trainen.

Data, tijden, locatie

Dinsdag: 17 okt l 31 okt l 14 nov l 28 nov l 12 dec l 9 jan l 23 jan l 6 feb
Vrijdag: 20 okt l 3 nov l 17 nov l 1 dec l 15 dec l 12 jan l 26 jan l 9 feb

De training bestaat uit 8 dagdelen, elk van 10.30-15.30 uur.

De training zal in Amsterdam plaats vinden.

Investering 

De training wordt aangeboden voor 1250 exclusief 21% BTW. De prijs is inclusief het CVT boek (betaling in termijnen is mogelijk). Voor koffie, thee en lichte versnaperingen wordt gezorgd.

 

Inschrijving

Schrijf je in via het contactformulier.