Eva Wilms
Complete Vocal Technique
Agent CVT NL  |  Authorised CVT Teacher

CVT voor stemprofessionals

“Iedere vraag uit de groep wordt serieus genomen en er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen op het gebied van zang en/of zangonderwijs. Ik ervaar het als zeer prettig om op deze manier in een groep te leren van en met elkaar.” (Wessel, muziekleerkracht)

“Ik heb zelf het gevoel dat ik door de CVT cursus weer intenser ben gaan zingen en dat ik door middel van de verschillende stemfuncties mij beter kan uitdrukken. Eva geeft je een veilig gevoel in de lessen en dit zorgt ervoor dat je je vrij voelt om alles uit te proberen. Voor iedereen die naar meer verdieping zoekt is deze cursus een echte aanrader! ” (Nicole, zangdocente)

CVTbook-uk-cover
In deze 8-delige cursus Complete Vocal Technique maak je kennis met de methode en leer je de technieken om je eigen stem te ontwikkelen binnen een groep van stemprofessionals.

Een greep uit de onderwerpen:

De basisprincipes Ademsteun, twang en het vermijden van kaak- en lipspanningen.

De stemfuncties Neutral, Curbing, Overdrive, Edge en de transities.

Solo zingen en werken aan een vocale uitdaging in het bijzijn van de groep.

De praktijk Er worden casus besproken uit de eigen lespraktijk van de deelnemers. Tevens het uitwisselen van ervaringen binnen het zang- en stemonderwijs op het gebied van pedagogiek, didactiek en psychologie.

Speciale onderwerpen CVT voor de spreekstem en koorzang.

TRUIS4EVA (16 van 23)

Voor wie is de cursus geschikt?

Voor zangers, zangdocenten, muziekleerkrachten, logopedisten en koordirigenten. Als je jezelf wilt verbeteren op een uitdagende en praktijkgerichte manier binnen een groep van stemliefhebbers dan is deze cursus voor jou geschikt. Onder de deelnemers zijn mensen met verschillende muzikale achtergronden, zodat de cursus tevens functioneert als vaknetwerk, waarin we elkaar kunnen ondersteunen met vragen en feedback.

Als je twijfelt of je achtergrond of zangniveau aansluit bij de groep neem dan contact met me op via info@evawilms.com

Studiewijze

Deze cursus kenmerkt zich door een inspirerende en praktische aanpak met veel oefeningen. Voorafgaand aan de cursus vindt een schriftelijke intake plaats. Op basis hiervan stel je je persoonlijke doelstellingen vast. De cursus bestaat uit 8 delen. In elke deel wordt een onderwerp uit Complete Vocal Technique behandeld en worden middels groepsoefeningen en solo zingen de technieken toegepast. In de cursus is alle ruimte om je eigen situaties in te brengen en word je gestimuleerd om actief met het geleerde aan de slag te gaan. Je werkt continu aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Locatie

Mijn ervaring is dat een inspirerende locatie en een goede verzorging positief bijdragen aan het leerproces van de deelnemers. Om die reden geef ik mijn trainingen op locaties waar groei en kwaliteit voorop staan.

onderwijs-1

De cursus wordt gegeven in het prachtige theater Stalles in Heiloo waar ook de lunch verzorgd zal worden. Goed bereikbaar met de trein en auto (gratis parkeren).

Data en tijden

In het nieuwe jaar start de cursus in Stalles op zowel donderdag als vrijdag.

Vanaf zaterdag 28 januari start de cursus op zaterdag in Zaandijk. Interesse? Stuur dan een mail naar Martin: stritzko77@hotmail.com.

Donderdagen:

26 jan
16 feb
9 mrt
30 mrt
20 apr
11 mei
1 juni
22 juni
Vrijdagen: 
27 jan
17 feb
10 mrt
31 mrt
21 apr
12 mei
2 juni
23 juni
_____
TRUIS4EVA (20 van 23)
De cursus bestaat uit 8 dagdelen, elk van 10.30-15.30 uur.

Inclusief is 1 privé coaching sessie die wordt gepland tijdens de duur van de cursus. Daarin werken we aan jouw persoonlijke wensen en doelstellingen en haal je nog meer uit de cursus.

Investering (prijzen 2016)

De cursus wordt aangeboden voor 850 euro exclusief 21% BTW. De prijs is inclusief het CVT boek, koffie, thee en luxe lunch. (betaling in termijnen is mogelijk)

Inschrijving

Schrijf je in via het contactformulier.