Eva Wilms
Complete Vocal Technique
Agent CVT NL  |  Authorised CVT Teacher

Cursus Performance Psychology

De spots gaan aan. Het wordt stiller in de zaal. Je handen worden klam en vervelende gedachten komen op:

“Ik heb m’n ademhaling niet onder controle, m’n stem zal gaan trillen…”,

“Ik heb hier zo lang voor getraind, dit is hét moment…”,

“Als ik faal, dan zien ze dat ik geen echte zangeres ben…”

“Waarom wil ik dit???”

Herkenbare gedachten voor veel zangers die op het podium staan. Tot in de puntjes voorbereid zijn en op het moment suprême voelt alles anders….

Als je als performer een topprestatie wilt neerzetten zijn er meer factoren van belang dan zangtechniek en performance. Ook je concentratievermogen en de manier waarop je denkt hebben invloed op je optreden. En dit kun je trainen! In deze cursus leer je je zangtechniek te verbeteren én krijg je mentale vaardigheden aangeleerd met als doel jouw prestatie als performer te optimaliseren.

TRUIS4EVA (19 van 23)

De cursus

Een cursus onder leiding van Authorised CVT Teacher Eva Wilms en prestatiepsycholoog Kelly Dekker.

In de cursus word je begeleid in het ontwikkelen van mentale vaardigheden die ervoor zorgen dat je beter in staat bent om te laten zien wat je kunt.

We gaan o.a. aan de slag met technieken die ervoor zorgen dat je wat rustiger bent voor een optreden en je leert waar jij je het beste op kunt focussen tijdens het zingen. In de masterclass werk je aan een song in het bijzijn van de groep en word je gecoacht aan de hand van de besproken mentale vaardigheden. We werken aan je zangtechniek en gaan dus ook een stap verder. Tijdens de cursus worden ook momenten van individuele begeleiding ingebouwd waarin je persoonlijke doelstellingen worden besproken. Op alle cursusdagen krijg je les van beide docenten, zodat we je de optimale begeleiding kunnen bieden.

Eva Wilms, Authorised CVT Teacher, Zang- en stemcoach:  ‘Zangers kunnen tijdens een repetitie een indrukwekkende performance neerzetten. Hetzelfde neerzetten voor een publiek is vaak veel lastiger.’

Kelly Dekker, Sport- en prestatiepsycholoog VSPN®, Sociaal psycholoog: ‘Ik wil je graag leren hoe je kunt laten zien wat je in huis hebt op de momenten dat het erom gaat’.

Kosten

De zomercursus bestaat uit 3 dagen, elk van 10.00-17.00 uur.

De locatie is het prachtige theater Stalles aan de Westerweg in Heiloo. De gehele dag wordt voor koffie, thee en versnaperingen gezorgd. Ook de lunch is inbegrepen.

De kosten van de cursus zijn 295 euro (ex. BTW).

Data

20-22 juli 2015

Inschrijving

Schrijf je in via het contactformulier.

Ervaringen van eerdere cursisten:

“Ik vind de combinatie van zangcoaching en mentale training heel goed. Je gaat veel bewuster om met jezelf, doelgerichter en haalt zo meer uit de masterclass.”

“Geweldig!!! Nog niet eerder zoiets tegengekomen, terwijl het wel nodig is. Ik kan me voorstellen dat er veel vraag naar is onder performers!!“

Docenten

Eva Wilms is agent voor Complete Vocal Technique Nederland. Als zang- en stemcoach begeleidt zij vocalisten voor studio opnames, musical- en theaterproducties en werkt zij als stemcoach voor beroepssprekers. Eva is afgestudeerd aan het conservatorium voor klassieke zang. Daarna heeft zij zich gespecialiseerd in CVT aan het Complete Vocal institute waar zij in 2008 afstudeerde als Authorised CVT Teacher. Van januari tot juni 2015 gaf zij les aan het CVI in Kopenhagen.

Kelly Dekker is sociaal psycholoog en sport- en prestatiepsycholoog en heeft haar eigen praktijk Mentale Kracht in Amsterdam. Ze werkt met professionals uit de sport, kunsten en het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat zij altijd hun hoogste niveau kunnen bereiken. Kelly biedt zowel individuele als groepsbegeleiding en geeft daarnaast training en workshops aan diverse doelgroepen.

 

____________________________________________________________________