Eva Wilms
Complete Vocal Technique
Agent CVT NL  |  Authorised CVT Teacher

Authorised CVT Teacher

Er is een groeiende vraag naar Authorised CVT Teachers ofwel geautoriseerde CVT docenten. Steeds meer zangers hebben ondervonden dat CVT werkt voor het oplossen van zangtechnische problemen. CVT verspreidt zich snel en wordt nu op grote schaal gebruikt in Noord-Europa, en met acht taalversies van het boek zullen meer landen volgen. Wij willen er zeker van zijn dat zangers over de hele wereld toegang krijgen tot de beste docenten van het hoogste niveau. Steeds meer docenten over de hele wereld geven les volgens CVT en daarom is het belangrijk dat we duidelijk onderscheid maken tussen de geautoriseerde CVT docenten en docenten die werken met CVT. Een geautoriseerde CVT docent heeft de 3-jarige docentenopleiding in Kopenhagen voltooid is daarmee professioneel gekwalificeerd als zanger en als leraar en heeft bewezen in staat te zijn les te geven volgens de technieken, filosofie en lesmethode van Complete Vocal Technique. Hij/zij is op de hoogte van de meest recente onderzoeksresultaten van CVT. Een Authorised CVT Teacher moet elke drie jaar een bijscholingscursus volgen in Kopenhagen om zijn autorisatie te kunnen behouden.

Logo Authorised CVT Teacher

Om geïnteresseerde zangers duidelijke en correcte informatie te kunnen geven, moedigen we alle zangers en docenten, die aan CVI een cursus of opleiding hebben gevolgd, aan om via hun website en marketing materiaal goed te informeren over hun CVT kwalificaties. CVI kan alleen instaan voor docenten met de titel Authorised CVT Teacher. Elke Authorised CVT Teacher heeft een speciaal logo waaraan je kunt herkennen dat hij/zij de 3 jarige opleiding tot docent heeft gevolgd en geupdated is.

Op de website van CVI  staat een lijst met alle Authorised CVT Teachers wereldwijd. Op de website van de vereniging van CVT docenten staan alle Nederlandse geautoriseerde CVT docenten met een persoonlijk profiel en contactgegevens.